Днес, по време на международното изложение Auto Guangzhou в Китай, официално дебютира

...
Днес, по време на международното
изложение Auto Guangzhou в Китай, официално
дебютира
Коментари Харесай

Официална премиера на SKODA KODIAQ GT

Днес, по време на международното изложение Auto Guangzhou в Китай, официално дебютира новото и четвърто за територията на страната SUV предложение- KODIAQ GT, на SKODA, което се причислява към вече наличните на локалния пазар KODIAQ, KAROQ и KAMIQ.

KODIAQ GT е създаден въз основата на стандартния KODIAQ, само че идва с изцяло преработена структура в задната си част, като крайният резултат е един динамично изглеждащ всъдеход с излъчване на купе модел. Автомобилът е предназначен извънредно за китайския пазар и ще поеме ролята на флагманско предложение за марката в страната.

SKODA KODIAQ GT ще се предлага с избор сред две версии- двулитрова TSI бензинов със 186 конски сили и система за задвижване на предните колела, и двулитрова TSI с 220 конски сили, четири задвижващи колела и 7-степенна роботизирана предавателна кутия.

Китайският авто пазар е със статут на най-съществен индивидуален за SKODA от 2010 година. През предходната продажбите на марката в страната доближиха равнище от 325 000 единици, което се равнява на към 25% от общата реализация на компанията в глобален мащаб. През първите десет месеца на тази година, реализацията на SKODA в Китай е на равнище от 276 300 единици, което съставлява нарастване от 12.5% в сравнение със същия интервал на 2017 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР