Днес по-рано проф. Николай Габровски представи проектокабинета си пред държавния

...
Днес по-рано проф. Николай Габровски представи проектокабинета си пред държавния
Коментари Харесай

Кирил Петков: Проектоправителството, маскирано като експертно, е по същество кабинет Борисов-Радев-Пеевски

Днес по-рано проф. Николай Габровски показа проектокабинета си пред президента Румен Радев. От президентството оповестиха, че президента Радев е издал декрет за гласоподаване на предложенияпроектокабинет, което значи, че списакът от министри, отпред с проф. Габровски, ще бъде импортиран в Народносто заседание за избор.

В отговор на оферти лист с министри някогашният министър-председател Кирил Петков разяснява от профила си във Facebook, че съзира кабинет на Борисов-Радев-Пеевски.

След това Петков добавя: " Огромно неразбиране буди номинацията на Николай Павлов за министър на енергетиката. Това е индивидът, предизвикал вреда приблизително от над 1 милион лв. дневно на България. Саморъчно подписал контракт за отвод от евтиния азерски газ и трансферирал количеството към Газпром. Павлов трябваше да бъде разследван, само че прокуратурата иззе материалите, а след това стопира процеса. Явно всичко това няма никакво значение в света на Борисов и Радев. "

" По този метод маската, наречена експертно държавно управление, прикрива хибридните назначения на Газпром лобито на Радев и корупционното лоби на Борисов под комфортния чадър на прокуратурата. "

" България не заслужава сходни фасадни демонстрации, зад които прозира предпочитание за нови избори! България има потребност от отговорно постоянно държавно управление, което да изведе страната от рецесията и да продължи да гради – за хората! "

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР