Днес по обяд приятели и колеги изпратиха трагично загиналият млад

...
Днес по обяд приятели и колеги изпратиха трагично загиналият млад
Коментари Харесай

Епископ Яков води опелото за д-р Марио Шкодров

Днес по обяд другари и сътрудници изпратиха трагично починалият млад септемврийски доктор доктор Марио Шкодров в последния му път.
Поклонението пред тленните му остатъци се състоя в храм " Св. Харалампий ", където персонално Константийски свещеник Яков и храмовото духовенство отслужиха опело за доктор Марио Шкодров.
В своята сърдечна проповед владиката напомни късия, само че изпълнен с обич и християнски добродетели живот на доктор Шкодров.
Храмът, дворът и улицата бяха претъпкани с близки, другари и сътрудници на покойника, които с нестихваща тъга се молеха за упокоение на душата му.
Утре свещеник Яков разгласи, че ще пристигна отново в храм " Св. Харалампий " и ще отслужи Света Литургия, в която да се помолим за младежите в нашия град, осведомиха от Lokomotiv - Septemvri на страницата си във ФБ.
По искане на приятелите на доктор Марио Шкодров в неделя вечер, когато той трябваше да чества рождения си ден ще се възпламени Коледната елха в Септември с цел да светне в негова памет – без обаче забавление и шумотевици оповестяват от общинското управление.
Във вторник вечер пък ще се раздадат плануваните коледни дарове за малчуганите на Септември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР