Днес ПФК Берое направи дарение на Центъра за спешна медицинска

...
Днес ПФК Берое направи дарение на Центъра за спешна медицинска
Коментари Харесай

Берое с дарение и за ЦСМП - Стара Загора

Днес ПФК Берое направи подаяние на Центъра за незабавна здравна помощ - Стара Загора. Изпълнителният шеф на клуба Илко Русев и клубният доктор доктор Николай Борисов персонално предоставиха на центъра висок клас комплекти за отбрана. Те включват предпазен гащеризон, защитни очила, маски и ръкавици.

Освен това, след извършен диалог с управлението на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора бе решено за потребностите на болничното заведение да бъде закупен висок клас анестезиологичен уред с функционалности на натоварен респиратор. Апаратурата е определена от управлението на лечебното заведение и към този момент е поръчана. Предстои тя да бъде и доставена в избраните периоди на производителя
Както е известно футболистите и спортно-техническия щаб понижиха своите хонорари за интервала на изключително състояние в страната и средствата за това подаяние идват от там.
" Отново показваме своята поддръжка в битката против COVID-19 и своята вяра за скорошния излаз от пандемията! ", пишат от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР