Днес PEUGEOT анонсира, че след представянето на новото поколение на plug-in

...
Днес PEUGEOT анонсира, че след представянето
на новото поколение на plug-in
Коментари Харесай

PEUGEOT с нова гама електрифицирани спортни автомобили от 2020 година

Днес PEUGEOT анонсира, че след представянето на новото потомство на plug-in хибридната си технология, като част от тактиката за електрификация на портфолиото си, по време на интернационалното , от 2020 година компанията ще концентрира сили и върху създаването на нова гама електрифицирани спортни модели.

В резултат на това решение за бъдещо развитие, PEUGEOT анонсира, че след края на сезон 2018 година, марката ще се отдръпна от участие във WRX шампионата, обещаното електрифициране на който остава несигурно.

От Peugeot разясняват, че оставяйки правилни на своето ДНК, марката продължава офанзивата си и избира да предложи на клиентите си гама високоефективни, динамични и нискоемисионни спортни автомобили от 2020 година, като новите предложения ще бъдат разработени съвместно с Peugeot Sport.

“Удоволствието от ръководството е сърцето на историята на нашата марка ”, коментира Жан-Филип Импарато, изпълнителен шеф на Peugeot. “Електрификацията е нова опция да предложим нови динамични версии на нашите клиенти, които търсят спортно усещане с ниски емиси. Усещането от управлението ще бъде интензивно от динамиката на електрификацията. Нови територии да бъдат изследвани, нови предизвикателства да бъдат посрещнати, приключенията на марката Peugeot продължават за едно вълнуващо бъдеще. Скуката в никакъв случай няма да бъде част от нашето ДНК ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР