Днес Петко гостува в На кафе“, където разказа как върви

...
Днес Петко гостува в На кафе“, където разказа как върви
Коментари Харесай

Помните Ли Петко От „Хелс Китчън“? Няма Да Повярвате Какво Се Случва С Него След Шоуто!

Днес Петко гостува в „ На кафе “, където описа по какъв начин върви живота му след присъединяване му в „ Хелс Китчън “. Пецата признава, че след предаването има доста почитатели, освен в България, само че и в чужбина, както и че постоянно е „ същински “. „ Бил съм същински както в шоуто, по този начин и в действителния живот. Каквото ми е на душата, това ми е и на устата. Всички ме поздравяват за присъединяване ми в „ Хелс Китчън “. Имам ужасно доста почитатели както в България, по този начин и в чужбина.

Всички съжаляват, че не съм стигнал до финала, само че достижението осмо място, също не е неприятно. Самоук съм, всичко ми идва от вътрешната страна и не преставам да сготвям “, описа Петко пред водещата Гала.

Той разкрива и детайлности към персоналния си живот. „ Дълго чаках да срещна подобаващото момиче. За благополучие това се случи. Познавахме се от преди шоуто. Имахме общи компания и другари, само че не бях събрал куража да й покажа възприятията си. Приятелката ми е следяла изявите ми в „ Хелс Китчън “ и ми показа, че е останала очарована от присъединяване ми, тъй като съм бил себе си “, споделя Петко, написа nova.bg.

Работа

Пецата разкрива и къде работи сега. „ В момента работя в най-голямата компания в света за речни и океански круизи, на доста висока позицията като су-шеф на един транспортен съд. Маршрутът му е от Базел, Швейцария, през Кьолн, Германия, до Амстердам, Холандия. През множеството време съм на борда – 6 седмици работя, след това 2 почивам. 80% от чиновниците на кораба са българи, които ме посрещнаха доста топло “, споделя Петко.

Той споделя още, че е извънредно удовлетворен от присъединяване си в „ Хелс Китчън “. „ Наследих уменията в кухнята от дядо си. Едно време и той е пътувал по круизи. Научих ужасно доста от него, само че поради новата ми позиция се наложи да изкарам в допълнение още 7 документа “, разкрива Петко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР