Днес Първият държавен и партиен шофьор, пардон, ръководител генерал-лейтенант доктор

...
Днес Първият държавен и партиен шофьор, пардон, ръководител генерал-лейтенант доктор
Коментари Харесай

Александър Симов: Борисов спря парите за учените на Рожен, сега се хвали, че им дава

" Днес Първият държавен и партиен водач, пардон, началник генерал-лейтенант лекар Бойко Борисов кара джипа из Смолянско. СевдаТВ се включи директно от обсерваторията в Рожен. С премиера - цяла сюрия от безгръбначни костюмари, които гледат строго и с цялата отговорност на света, че и малко от горната страна ".

Това написа в профила си във Facebook претендентът за депутат от " Българска социалистическа партия за България " и лидер на листата в Смолян Александър Симов.

" Борисов се хвали със средствата, които е отпуснал за учените. Но пропуща една дребна детайлност. Именно първото му държавно управление оряза средствата за Рожен. Имаше един подобен финансов министър Симеон Дянков, който беше решил да показва мускули тъкмо пред астрономите и ехидничеше за тяхна сметка. Тоест разрухата, която през днешния ден Борисов поправя е директно разследване от неговите ръководства. Култово, нали? А, да, и още нещо. Чета изказване на Даниела Дариткова: " Започваме да изпълняваме предизборните си обещания ". Само не е прецизирала за кои избори приказва. Така като виждам за по-предишните ", приключва Симов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР