Днес първата дама на САЩ, която донесе промяната, от която

...
Днес първата дама на САЩ, която донесе промяната, от която
Коментари Харесай

Първата дама, в която се влюби целият свят: Мишел Обама на 55!

Днес първата дама на Съединени американски щати, която донесе смяната, от която се нуждаеха всички, навършва 55 години!

Тя е родена и израства в южната част на Чикаго, приключва университета Принстън и Юридическия факултет на Харвардския университет.

След довеждане докрай на образованието си тя се връща в Чикаго и стартира работа в адвокатската адвокатска фирма „ Сидли Остин “; по-късно работи в екипа на кмета на Чикаго Ричард Дейли, а също и за медицинския център на Чикагския университет.

Мишел се среща с Барак, до момента в който двамата работят в „ Сидли Остин “ . Когато Барак Обама печели изборите за Сената, фамилията взема решение да живее в Чикаго вместо във Вашингтон.

Освен Първа дама на Съединени американски щати, Обама е и майка на две дъщери - Малия и Наташа. Мишел е първата афроамериканка, станала Първа дама на Съединени американски щати.

На Съединени американски щати може и да липсва Барак Обама, само че брачната половинка му Мишел липсва на целия свят.

Първата дама завоюва сърцата на милиони със своите непринуденост, искреност и просветеност.

Предлагаме ви да си припомните някои от най-вдъхновяващите ѝ изявления.

 Обама Pete Souza/Courtesy of The White House

Колко крепко работиш има по-голямо значение от това какъв брой изкарваш. Да помагаш на другите има по-голямо значение от това да се издигнеш.

Честността има значение. Успехът не се брои, в случай че не си го постигнал по почтен метод.

Невинаги животът ви ще е комфортен. И не можете да разрешите всички проблеми в света. Но не подценявайте личната си значимост. Историята ни е посочила, че куражът е инфектиран.

 Vogue

Аз съм образец за това какво могат да реализират девойките, в случай че още от началото на живота си са обичани и подкрепяни от хората към себе си. Бях обградена от невероятни дами, които ме научиха на тиха мощ и достолепие.

Един от най-важните уроци, с които израснах, е постоянно да оставам вярна на себе си и да не позволявам някой да ме разсее от задачите ми. Когато чуя отрицателни мнения, не влагам сила в тях, тъй като знам коя съм.

Успехът е важен и сладостен, когато си го постигнал самичък.

 Обама Pete Souza/Courtesy of The White House

Има доста дела, поради които саможертвата си заслужава. Има доста история, която би трябвало да се сътвори.

Mежду Мишел и Барак всичко стартира през 1989 година и към този момент съвсем 30 години след първата им среща те към момента са дружно, минаха през необикновено доста неща и обстановки, само че любовта им е все по този начин мощна. И не като тези захаросаните - а същинска, зряла, чиста.

 Обама Obama Family Photo

Всичко си проличава в погледите им, в отношението им.

Разгледайте нашата изложба и вижте невероятната любовна история на Мишел и Барак Обама през годините в фотоси. –––––>>>>>>

Редактор: Росица Костадинова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР