Днес отвори врати най-новият магазин на Lidl в Пловдив, намиращ

...
Днес отвори врати най-новият магазин на Lidl в Пловдив, намиращ
Коментари Харесай

Lidl откри шестия си магазин в Пловдив

Днес отвори порти най-новият магазин на Lidl в Пловдив, намиращ се на бул. България 115А. Специални посетители на откриването бяха началник Манчев и началник Шишков, които застанаха зад кухненския плот и посрещнаха първите клиенти.

Това е 86-ият обект на комерсиалната верига в страната и 6-ият в града на тепетата. С неговото разкриване Пловдив се подрежда на второ място след столицата по брой Lidl магазини.

Това е и първият магазин на Lidl в града с детайли, според новата идея на веригата. Той съчетава съвременен дизайн и улеснения, както и редица нововъведения в продуктовите категории и подбор. Характерно за новия интериор е, че е основан с изключителна грижа за клиентите и чиновниците и с мисъл за околната среда. Отличава се с доста по-прегледна класификация, нови продуктови групи, ново оформление, както и нови секции като Деликатека – селекция нарязани висококачествени обичайни български салами, и Витаминотека, обичаните на малчуганите плодове и зеленчуци.

Сред нововъведенията е и консолидираното на идея, обособяваща разнообразни зони в магазина – така наречен магазин в магазина, където на избрана повърхност и по избран формат се презентират всички продукти от дадена продуктова група. Тези зони обезпечават оптимално улеснение на клиентите и опция да пазарят по-бързо и елементарно, без да губят време в търсене на определените от тях артикули.

“Щастлив съм, че през днешния ден откриваме втория магазин Lidl в регион Северен. Партньорството ни с веригата датира още от откриването на първия магазин в нашия регион преди към 5 години. Тогава те направиха и един доста великодушен жест към нас и финансираха построяването на детска площадка, която и до през днешния ден е обичана на децата от региона. Пожелавам триумф на новия магазин и на добър път! “, показа Ральо Ралев, кмет на регион Северен, гр. Пловдив.

„ Вярваме, че клиентите на регион Северен ще оценят модерния и новаторски дизайн на магазина, новите зони и тематики, както и разнообразния подбор от артикули с оптимално съответствие качество-цена. Откриването на нашия шести обект в Пловдив е явен знак за непрекъснатото развиване на Лидл България, разрастването ни на българския пазар, както и уговорката ни да предлагаме на нашите клиенти постоянно разнообразни нововъведения “, разяснява Милена Драгийска, Главен изпълнителен шеф на Лидл България.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в над 25 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 86 магазина в 45 града и над 2 300 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. Лидл България е притежател на 7 медала BestBuyAward PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-хубаво съответствие цена-качество на артикули със лична марка и 7 оценки QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на артикули със лична марка в България.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР