Днес отваря врати първата аптека на SOpharmacy във Варна. Компанията

...
Днес отваря врати първата аптека на SOpharmacy във Варна. Компанията
Коментари Харесай

SOpharmacy отваря аптеки във Варна, предлага продуктово разнообразие и потребителско изживяване

 Днес отваря порти първата аптека на SOpharmacy във Варна. Компанията идва в града с висок стандарт за продуктово многообразие, налична грижа за здравето и персонално внимание и обслужване. Първата аптека в морската ни столица се намира в кв. Левски, ул. Дубровник 39, следва разкриване на още два обекта до края на годината. SОpharmacy радва клиентите си към този момент в 9 града в България и 55 аптеки, както и в цялата страна онлайн на sopharmacy.bg

По мотив откриването, в интервала 16 – 18 юли клиентите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички артикули като се изключи промоционалните оферти и на медикаментите, отпускани по лекарско наставление. Първите 1000 гости на аптеката ще получат скреч карти, посредством които ще завоюват разнородни дарове от личната марка на SОpharmacy. Над 1000 настоящи промоции с до -40% и разнородни слънцезащитни предложения до края на месец юли чакат клиентите.

Отличително преимущество на аптеки SOpharmacy е подредбата на продуктите - всички, които не са със специфичен режим на предпазване, са налични и подредени в ясни категории по предопределение, признаци и лечения. Предлага се необятна гама артикули за здравословен живот, медикаменти, хранителни добавки, дермокозметика, артикули за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. Само в SOpharmacy могат да се намерят артикули на марките Florame, Ecodenta, SO’BiO, Skincode, Original Ginger и доста други. Специално внимание е отделено на БИО продуктите. Това дава достъп на варненци до повече многообразие и благоприятни условия за избор. На място могат да се изготвят и екстемпорални медикаменти по рецепта.

SOpharmacy стъпва в града и с висок стандарт на обслужване. В аптеките има опция за професионална консултация в особено обособена стая за съвещания - фармацевтите съветват самостоятелно за модерни и ефикасни способи за облекчение на някои от най-разпространените дискомфортни положения. Разширената консултантска функционалност на фармацевтите е подкрепена със познания и образования от медицински екип от експерти.

Варненци ще могат да се срещнат с лоялната стратегия на SOpharmacy, с която всяка покупка носи точки, които се разменят за артикули от каталога. Всяка седмица за лоялните клиенти има специфични оферти с отстъпки от 25 до 50%. Всеки нов предан клиент ще получи комплимент – списание SOhealth. Работното време на аптеката на ул.Дубровник е в делнични дни от 8.00 до 21.00 ч., а събота и неделя и празничните дни от 09:00 – 20:00 ч.

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова идея аптеки, основана с ентусиазъм, сила и професионализъм, с цел да предложи актуален метод в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от фамилията на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy съветват самостоятелно за модерни и ефикасни способи за облекчение на някои от най-разпространените дискомфортни положения, като другите типове болежка, стомашни неразположения, бодърствуване и други. Разширената консултантска функционалност на фармацевтите е подкрепена със познания и образования от медицински екип от експерти.

В аптеките SOpharmacy се оферират и са налични на място медикаменти по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи медикаменти, извършват се предписания за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени предписания.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и опция за безвъзмездна доставка при поръчка над 50 лева  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР