Днес отправям най-искрени поздрави към всички бургазлии, свързали живота си

...
Днес отправям най-искрени поздрави към всички бургазлии, свързали живота си
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Градът ни е отгледал много шампиони

" Днес насочвам най-искрени поздрави към всички бургазлии, свързали живота си със спорта, във връзка 17 май - Ден на българския спорт. Желая ви здраве, персонални и професионални триумфи, а също по този начин да запазите духа и положителната си физическа форма до старини ", написа кметът на Бургас Димитър Николов в послание към хората от морския град. И добави:
" Спортът постоянно е бил част от визитката на Бургас. Градът ни е отгледал доста първенци - олимпийски, международни, европейски, републикански. Техните триумфи биха били немислими без помощта на треньори, спортни лекари и всички други експерти по подготовка и възобновяване в областта на професионалния спорт. Нека всички те знаят, че ги почитаме и се гордеем с тях. Онези, които към този момент не са измежду нас, няма да забравим в никакъв случай.
Щастлив съм, че през последните години се следи едно завръщане на бургазлиите от всички възрасти към залите, стадионите и кварталните стадиони, тъй като спортът е здраве.
Това се случва по едно и също време с реализацията на съществени планове за възобновяване на спортната инфраструктура в града и строителството на нови обекти. Винаги търсим благоприятни условия за обезпечаването на условия за упражняване на любителски спорт, както и за благоустрояване на учебните спортни зони.
И отсега нататък ще се стараем да увличаме допустимо най-вече бургазлии и посетители на града в упражняване на спорта в цялото му многообразие, да ги убеждаваме, че това е един от най-приятните и потребни способи за превозване на свободното време ", сподели още Димитър Николов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР