Днес отново ще видим в действие някои от звездите както

...
Днес отново ще видим в действие някои от звездите както
Коментари Харесай

Рубльов, Тийм и Бенчич на корта: Коментирайте днешните мачове


Днес още веднъж ще забележим в деяние някои от звездите както на международния, по този начин и на българския тенис. В Нюпорт следва да се доиграе мачът сред първия подложен Фелекс Оже-Алиасим и Джейсън Къблър, който бе пресечен при резултат 6-4, 3-6, 6-5 в интерес на канадеца. След това на корта ще излезе вторият в схемата Джон Иснър, който ще се изправи против Бенжамен Бонзи.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Много забавно ще бъде и в Бостад, където поставеният под №2 Андрей Рубльов стартира присъединяване си в шампионата с мач против Федерико Кория. В третия мач от програмата един против различен ще се изправят Доминик Тийм и четвъртият в схемата Роберто Баутиста Агут.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 250 шампионата в Лозана още веднъж ще забележим в деяние олимпийската шампионка Белинда Бенчич. Тя ще закрие програмата на централния корт с дуел против друга представителка на домакините – Сюзан Бандеки.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В Будепеща третата в схемата Юлия Путинцева ще опита да в профил Лаура Пигоси, а в последния мач от програмата една против друга ще се изправят Катерина Синякова и Елизабета Кочарето.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно ще има и няколко мача с българско присъединяване. Изабелла Шиникова ще играе с Верена Мелис (№582) на осминафинала на W60 шампионата в Рим, а Джулия Терзийска ще се изправи против Джесика Манейро (№341) на същата фаза на W25 конкуренцията в Ашафенбург. От своя страна Ани Вангелова ще опита да в профил Настасия Гурева на осминафинала на W15 шампионата в Казабланка.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР