Днес отново ще слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър

...
Днес отново ще слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето днес

Днес още веднъж ще слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 29 и 34 градуса, в София - 29 градуса. Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
Слънчево ще бъде и над Черноморието. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 26 и 28 градуса, температурата на морската вода ще бъде с градус по-малко. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 16 градуса.
В събота времето ще се задържи слънчево. Вятърът ще е слаб, от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 30 и 35 градуса.
В неделя преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд с насочване напразно от северозапад ще стартира да прониква студен въздух. Над западните и планинските региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там на обособени места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Не е изключено да има местни интензивни превалявания и градушки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР