Днес отново ще е слънчево, след обед - горещо. Ще

...
Днес отново ще е слънчево, след обед - горещо. Ще
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 11 август

Днес още веднъж ще е слънчево, след обед - горещо. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 32° и 37°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за август и ще остане без основна смяна. Това заяви дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представена от организация " Фокус ".
По Черноморието преди обед ще има раздрана облачност, само че бързо ще намалее до слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури по крайбрежието сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26-27°, по-ниска е на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
В планините ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – към 27°, на 2000 метра – към 20°.
През първата половина от идната седмица ще бъде слънчево, към и след обед - горещо. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните във вторник и сряда ще са сред 34° и 39°, по-ниски, към 30°, по Черноморието. Привечер в сряда над северозападните региони ще се заоблачи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР