Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна

...
Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна
Коментари Харесай

Пролетното време се настанява трайно

Днес още веднъж ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна България до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°. Атмосферното налягане още малко ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен, след обяд изток-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 13°-17°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 10°, на 2000 метра – към 3°.

В петък времето ще се задържи най-вече слънчево, след обяд с раздрана висока облачност, по-значителна над Северна България. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили до сдържан. Ще се затопли още, минималните температури ще са сред 3° и 8°, а оптималните - сред 19° и 24°. В събота и неделя ще има по-значителни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е от североизток, слаб. Дневните температури ще са с 4-5 градуса по-ниски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР