Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен

...
Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен
Коментари Харесай

Горещо време с температури 29-34 градуса

Днес още веднъж ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°, в София - 29°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца. През деня едва ще се намали.

Слънчево ще бъде и над Черноморието. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 26° и 28°, температурата на морската вода е с градус по-малко. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 16°.

В събота времето ще се задържи слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°. В неделя преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд с насочване напразно от северозапад ще стартира да прониква студен въздух. Над западните и планинските региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там на обособени места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Не е изключено да има местни интензивни превалявания и градушки. В началото на новата седмица температурите ще са с 4-5 градуса по-ниски. Ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще е до сдържан със северна съставния елемент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР