Днес отново обръщаме поглед към най-сексапилния затворник в света –

...
Днес отново обръщаме поглед към най-сексапилния затворник в света –
Коментари Харесай

Най-красивият престъпник на света причини най-ужасното нещо на жена си

Днес още веднъж обръщаме взор към най-сексапилния пандизчия в света – Джеръми Мийкс. Той към този момент не е част от престъпния контингент, а модел, който показва фешън марки като Dolce & Gabbana и Philipp Plein. Животът му много се е трансформирал и към този момент той включва посещаване на фестивала в Кан, почивки на яхти и обиколки на международните фешън столици, написа woman.bg. Кардиналните промени в живота на Джеръми обаче не стопират дотук. Той към този момент има освен има нова кариера, само че и нова жена до себе си – 26-годишната Клои Грийн, наследница на 6-ия най-богат човек на Острова – сър Филип Грийн, чието положение се прави оценка на 5,1 милиарда $.

Тя е и повода Джеръми да се раздели със законната си брачна половинка от осем години, с която имат три деца. Решението му, несъмнено, провокира вълна от неодобрителни мнения в интернет, които са в огромна степен заслужени. Преди да се запитате за какво, бързаме да ви разкрием няколко съществени момента от историята. Настоящата брачна половинка на Джеръми – Мелиса, е здравна сестра, която устоя половинката си през по-голямата част от фамилния им живот. Не единствено това - тя остава с него, до момента в който той лежи в пандиза.

Джеръми от своя страна ѝ се отблагодарява по много забавен метод. След като натрупва известност и финанси, той загърбва досегашния си живот, надлежно и досегашната си половинка. Красавецът си намира нова възлюбена, само че вместо да заяви това на Мелиса персонално, тя схваща за аферата на брачна половинка си от фотоси в клюкарските издания, на които Мийкс се целува с богаташката наследница на първокласна яхта.

Близки на някогашния пандизчия разкриват, че когато той се прибрал у дома, се извинил на брачната половинка си, само че не за аферата си, а по тази причина, че е научила за нея по този метод. Към днешна дата Мелиса е подала молба за бракоразвод, а Джеръми е дружно с Клои и двамата даже са на отмора на първокласна яхта в Бодрум, Турция.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР