Днес отношенията между Кралица Елизабет II и Камила Паркър са

...
Днес отношенията между Кралица Елизабет II и Камила Паркър са
Коментари Харесай

Грозната истина за Елизабет II и Камила Паркър

Днес връзките сред Кралица Елизабет II и Камила Паркър са хладни, само че мирни и възпитани. В началото обаче обстановката била напълно друга.

В нова биографична книга за кралското семейство излиза наяве по какъв начин кралицата е приела в началото обичаната жена на сина си.

Оказва се, че Елизабет II мразела Камила и даже си разрешила ужасни думи по неин адрес пред сина си Принц Чарлз.

Малко след гибелта на Принцеса Даяна, Чарлз повдигнал пред майка си въпроса, че би желал Камила публично да заеме мястото на дамата до него, разкрива проверяващият публицист Тим Бауър. Но Елизабет, която към този момент била изпила няколко мартинита, не приела новината добре.

Тя декларирала на сина си, че не желае да има нищо общо с “онази зла жена”.

Кралицата била безапелационна, че в никакъв случай няма да елементарни на Камила това, че през всички тези години не оставила Чарлз на мира и не разрешила на брака му с Лейди Ди да се закрепи.

В последна сметка, фамилията ще се помири с връзката на Чарлз и Камила, които се женят през 2005-а. А едно от нещата, с които някогашната държанка и сегашна брачна половинка на престолонаследника съумява най-малко частично да завоюва Елизабет, е споделената им пристрастеност към конете и ездата.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР