Днес от западната половина на страната ще започнат валежи от

...
Днес от западната половина на страната ще започнат валежи от
Коментари Харесай

Не забравяйте чадърите днес

Днес от западната половина на страната ще стартират превалявания от дъжд, които до края на деня ще обзет по-голямата част от България. В северозападните региони, където ще е по-студено, преваляванията ще са най-вече от сняг, като тук-там там ще има и поледици.

Ще се появи слаб до сдържан вятър от изток и югоизток. Максималните температури ще са от 1-2 градуса тук-там в Северозападна България, до 10-12 градуса - в крайните югозападни региони и по Южното Черноморие.

Над Черноморието ще бъде облачно и вечерта ще завали слаб дъжд, който през нощта против сряда ще се усили. До обяд ще духа слаб североизточен вятър, след обяд ще се ориентира от изток и ще се усили. Максималните температури ще са от 7-8 градуса по северното, до 11-12 градуса - по южното крайбрежие. Температурата на морската вода е към 13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, на височина над 1800 метра - преминаващи в сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще към 7 градуса, на 2000 метра - към 1 градус.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР