Днес от Министерство на транспорта е освободена Гергана Алексова, която

...
Днес от Министерство на транспорта е освободена Гергана Алексова, която
Коментари Харесай

От БСП ревнаха: Служебното правителство от първия ден започна с чистките срещу нас!

„ Днес от Министерство на превоза е освободена Гергана Алексова, която е член на Българска социалистическа партия и е с безпорна експертиза и има редица награди. Считаме, че това е доста неприятен сигнал. Не е обикновено такова нещо да се случва в компания с необикновен публичен интерес и би трябвало да се внимава, какво се прави в НКЖИ. Будят доста въпроси, за какво от там се стартира това деяние, тъй като главната цел на служебния кабинет е обезпечаването на почтени избори, а не да се стартира с уволняване през първия работен ден ”. Това съобщи Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия по време на конференция на партията.

Той загатна, че Алексова е освободена, тъй като е почнала да преглежда покупко-продажби, които е сключило сдружението.

По думите на Георги Свиленски страната не е в неустойчивост, както се опитвал да внуши служебният кабинет на президента Радев.

„ Кажете ми с уволнението на Алексова по какъв начин тъкмо се оправят с Ковид рецесията, или по какъв начин тъкмо ще проведат почтени избори. Тези хора стартират с чистки и реваншизъм. Няма да позволим достиженията на ръководството на бъдат унижавани. Българска социалистическа партия даде всичко от себе си тези хора да станат президент и вицепрезидент ”, безапелационен бе той.

Той съобщи, че Българска социалистическа партия да учудени от ударите на президента съм Българска социалистическа партия.

„ Молбата ни е да не се занимава с Българска социалистическа партия в идващите два месеца. Вместо да ревизират машините те почнаха да вършат чистки ”, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР