Днес от изток облачността ще се увеличава и по-късно следобед

...
Днес от изток облачността ще се увеличава и по-късно следобед
Коментари Харесай

Днес може да превали в източните райони

Днес от изток облачността ще се усилва и по-късно следобяд в източните региони са вероятни слаби валежи. Предимно слънчево ще се задържи в Западна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 20 и 25 градуса, в София - към 22 градуса.

В планините ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има над масивите от източната половина на страната. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра – към 9 градуса.

През втората половина от седмицата над Източна България и планините ще доминира облачно време. В Западна България ще има повече слънчеви часове. До събота валежите ще са единствено на обособени места, основно в Източна България и планините, а от неделя ще се основат условия за превалявания на доста места в страната. Повишава се и вероятността за по-съществени количества дъжд. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са под 20 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР