Днес от 20:30 ч. Ботев Пловдив посреща Бейтар Йерусалим на

...
Днес от 20:30 ч. Ботев Пловдив посреща Бейтар Йерусалим на
Коментари Харесай

"Ботев" няма място за отстъпление

Днес от 20:30 ч. " Ботев " Пловдив посреща " Бейтар " Йерусалим на стадион " Лазур " в Бургас в мач-реванш от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. " Канарчетата " имат леко преимущество в резултата, откакто стигнаха до влиятелно тъждество 1:1 на израелска земя.

Португалският " Маритимо " към този момент чака спечелилия от българо-израелския конфликт.

От началото на шампионата " жълто-черните " се показват повече от впечатляващо. Елиминираха без особени старания албанския " Партизани ", а против " Бейтар " демонстрираха положителни хрумвания в офанзива. Въпреки това както треньорът Николай Киров, по този начин и играчите обявиха, че имат още доста работа за извършване и по тази причина ще влязат изцяло концентрира в реванша.

Добрата вест в лагера на пловдивчани е завръщането на капитана Лъчезар Балтанов, който лекуваше строшен пръст и пропусна първия дуел в Израел. Освен това Киров ще може да разчита и на един от стълбовете в своята защита Радослав Терзиев.

Както постоянно " канарчетата " ще се радват на солидна поддръжка от своите почитатели. УЕФА наказа носителя на Купата на България със затварянето на четири домашен бранша поради викания, само че пък ентусиастите ще изпълнят всички останали свободни места на " Лазур ".

Мачът с " Бейтар " подвигна на крайник органите на реда в Бургас. Израелците гостуват в морския град пет години след атентата на летище Сарафово и по тази причина локалната полиция е подхванала изключителни ограничения за сигурност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР