Днес от 18 часа започва последното за сезона издание на

...
Днес от 18 часа започва последното за сезона издание на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - ЦСКА

Днес от 18 часа стартира последното за сезона издание на дуела сред Левски и ЦСКА. Двата отбора се изправят един против различен на Националния стадион " Васил Левски " в предпоследен кръг от Първа професионална лига.
Срещата е от изключителна значимост, защото " алените " са единствено на точка зад водача Лудогорец. Така, за тях не остава нищо друго с изключение на да вземат двата си дуела докрая и да чакат неточност от разградчани, в случай че желаят да станат първенци.
Левски пък е на 6 точки от " алените " и ще стимулирани до краен лимит да съкратят разликата, а и да откажат ЦСКА от купата.

МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
Капитанът на " алените " - Николай Бодуров, към момента не може да се възвърне от контузия и в последните два дуела не съумя да вземе присъединяване. Това е сериозен удар за отбора, защото той дирек в отбранителната линия и е закрепостен титуляр. Добрата вест е, че Кристиян Малинов се завръща след наказване.
При " сините " също проблемите не са по никакъв начин малко. Проблемите пред наставника обаче също не са по никакъв начин малко. Срещата пропуща Деян Иванов, който против разградчани получи червен картон. На негово място в групата попадна в групата Томислав Папазов. Иначе, голмайсторът на отбора Станислав Костов към момента е с травма и надали ще може да изиграе цялостни 90 минути.
Двубоят Левски - ЦСКА може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР