Днес от 18.00 ч. в Арт салона на радио Варна

...
Днес от 18.00 ч. в Арт салона на радио Варна
Коментари Харесай

Костадин Костадинов в отворена среща с гражданите

Днес от 18.00 ч. в Арт салона на радио Варна ще се организира отворена среща с Костадин Костадинов и неговия екип от " Възраждане ".

На срещата ще бъдат показани някой от акцентите в предизборната стратегия на ръководителя на партията и претендент за кмет на град Варна.

Сред тях е построяването на нова индустриална зона, и възобновяване на сегашната посредством привличане на вложители. Това ще докара до разкриването на от 5000 до 7000 нови работни места за варненци и то единствено в границите на един кметски мандат.

С увеличението на работните места ще се обезпечи занаят за жителите и последователно градът още веднъж ще стартира да просперира.

За грижата за децата и повишението на раждаемостта също са планувани действително използвани ограничения. Встъпвайки на кметския пост Костадинов ще упорства за увеличението на бюджета на общинската стратегия Инвитро от 100 000 лева, какъвто е сега, на 300 000 лева, с цел да могат да се родят повече варненчета.

Предвижда също финансова помощ от общинския бюджет, за фамилии, в които се ражда дете. Децата на Варна ще могат да употребяват изцяло безвъзмездни ясли и детски градини, а за младите и многодетни фамилии е планувано въвеждането на стратегия за градеж на общински жилища.

В просветителната сфера в града ще се акцентира на културно-просветната работа и безплатната кръжочна активност, с цел да могат деца и юноша да разкриват своите гении и да развиват дарбите си. В опазването на здравето се планува възстановяване на материалната база, ремонт на Общинските поликлиники и закупуването на нова съвременна техника.

За професионалния спорт ще се изградят нови спортни бази, а съществуващите ще се модернизират. Относно зелените площи в града са заложени ограничения за опазването и увеличението им.

Ще бъдат създавани нови паркове, до момента в който бъдат построени такива във всеки варненски квартал, възобновяване на лесо-цветната система на града, развиване на еко-транспорта, отделяне на паркинги и прекъсване на придвижването в Морската градина са напълно постижими управнически задания, които Костадинов слага пред себе си и своя екип от опитни и изявени експерти, всеки специалист в региона си. Именно до тях претендентът за кмет се допитва при структурирането на програмата си.

По отношение на инфраструктурата Костадинов възнамерява създаване на кръстовище на три равнища на възлите, където бул. " Левски " пресича трите съществени булеварда в града, разширение и дотъкмяване на околовръстния пръстен на Варна, разширение на бул. " Цар Освободител " до изхода на града и връзката му с автомагистрала " Хемус ", дотъкмяване на връзката на бул. " Сливница " с " Хемус ".

Заложени са още разширението на кръстовищата в град Варна и повишение на пешеходните пространства в някой от централните зони.

Преди да бъдат направени инфраструктурните и градоустройствени промени, а и в процеса на тяхното осъществяване, Костадин Костадинов възнамерява да се допитва до мнението на професионалните гилдии във Варна- архитекти, урбанисти, строители и други.

Той се надява те да бъдат самостоятелни специалисти, които да подкрепят процеса и връзката с жителите. Кандидатът за кмет има вяра, че единствено по този начин ще бъде обезпечено професионално осъществяване и бистрота на процеса.

Костадин Костадинов е историк, който чудесно познава културно-историческите преимущества на града и планува развиване на туристическия бранш, съгласно което Варна ще се трансформира в целогодишна туристическа дестинация.

Желанието на Костадин Костадинов да работи за Варна вслушвайки се в потребностите на народа и поставяйки го на напред във времето го трансформират в главен конкурент на ръководещите. И до момента в който те се стараят по всякакъв начин да прикрият делата си, Костадинов действително работи, като образува мощен екип, с който ще реализира забележими промени, заемайки кметския пост.

Силната кандидатура на съперника, неговото родолюбие и морал, очевидно тормозят ръководещите, които от началото на предизборната акция на претендента към този момент три пъти му нанасят цензура като принуждават медиите да смъкват направените с него изявленията и отдадените му изявления.

С това се пробват за следващ път да угнетен националния глас.

Статистиките обаче настояват, че във Варна ще има балотаж и жителите ще избират сред ръководещите и Костадин Костадинов.

Единствено с избора на Костадин Костадинов варненци имат късмет да спасят града си и да върнат неговото ръководство в ръцете на народа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР