Днес от 17 часа, на територията на столичния град предстои

...
Днес от 17 часа, на територията на столичния град предстои
Коментари Харесай

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и организация на движението в София

Днес от 17 часа, на територията на столичния град следва провеждането на протестен автопоход със събирателен пункт пред НИМ Бояна и придвижване по маршрут: ул. „ Околовръстен път “, булевардите „ България “, „ Евлоги и Христо Георгиеви “, „ Цар Освободител “, „ Васил Левски “, „ Цариградско шосе “.

Малко по-късно, от 18 часа, са декларирани протестни дейности на ул. „ Екзарх Йосиф “, като по същото време протестно шествие ще стартира и на бул. „ Витоша “ с маршрут по булевардите „ Княгиня Мария Луиза “, „ Княз Ал. Батенберг “ до плочника пред постройката на Народно заседание 2 и ще продължат по бул. „ Цар Освободител “ до площад „ Народно заседание “.

С начален час 19 на площад „ Княз Александър Батенберг “ е декларирано провеждането на осведомително събитие, с дълготрайност до 21 часа. Утре /24 октомври/ от 9 часа също са декларирани протестни дейности на ул. „ Екзарх Йосиф “, където паркирането и придвижването на моторни транспортни средства и трамвайни мотриси ще бъде краткотрайно лимитирано. Временни ограничавания ще бъдат въведени и за пешеходци в региона на провежданите протестни дейности.

Във връзка с провеждането на всички мероприятия е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част и да се наложи поетапно да бъде ограничавано и възстановявано.

Призивът към жителите и гостите на столицата е да съблюдават напътствията и разпорежданията на полицейските чиновници, да им спомагат при нужда, с цел да се резервира спокойна ситуацията в града и не бъдат позволени нарушавания на публичния ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР