Днес от 17:00 часа Белгия и Англия ще премерят сили

...
Днес от 17:00 часа Белгия и Англия ще премерят сили
Коментари Харесай

Белгия и Англия са разочаровани, но има за какво да играят

Днес от 17:00 часа Белгия и Англия ще премерят сили за повторно на Мондиал 2018. Двата отбора се срещнаха в последния кръг от груповата фаза, когато " алените дяволи " се постановиха с 1:0, а в този момент ще спроят за третото място. Разочарованието измежду възпитаниците на Роберто Мартинес и Гарет Саутгейт сигурно е голямо, само че това не значи, че ще гледаме мач без значение. Белгийците имат късмет да запишат рекордно класиране в историята си, надминавайки 4-ото място от 1986 година. Англия пък ще се стреми да затвърди позитивните усещания и да записва най-хубавото си показване от 1966 година, когато победи с единствената си купа.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Съвсем не е за занемаряване фактът, че единствено спечелилият от дуела в Санкт Петербург ще получи бронзови медали, а и наградите за 3-о и 4-о място са разнообразни. Все още има и конспирация в борбата за голмайсторския приз, като Хари Кейн води с 6 гола, само че Ромелу Лукаку е с 4 и ще се опита най-малко да настигне капитана на " трите лъва ".

Очакванията са, че въпреки всичко Белгия ще е по-мотивираният тим и Роберто Мартинес няма да направи съвсем никакви разбърквания в състава. Сред титулярите ще се завърне Тома Мюние, който пропусна конфликта с Франция поради насъбрани картони. Футблистът на Пари Сен Жермен и Насер Шадли ще работят по двата фланга, а в средата на терена ще си партнират Аксел Витсел и Маруан Фелайни. Кевин де Бройне ще бъде изнесен по-напред и ще е част от офанзивното трио, дружно с Лукаку и Еден Азар. На вратата още веднъж ще застане Тибо Куртоа, а тримта бранители ще са Венсан Компани, Тоби Алдервейрелд и Ян Вертонген.

При англичаните са вероятни някои разбърквания, само че Саутгейт никога не възнамерява да заложи на състав от запаси. По десния фланг най-вероятно ще играе Трент Александър-Арнолд вместо създателя на гола в полуфинала против Хърватия Киърън Трипиър, който е контузен. Ерик Дайър е любимец да стартира вместо Деле Али в халфовата линия, а късмет от първата минута евентуално ще получат още Дани Роуз и Фабиан Делф. Джейми Варди ще оказва помощ в офанзива на Кейн.

Британците са по-младият тим, само че имаха ден по-малко за отмора. Те ще се опитат да вземат реванш за загубата в групата, а Белгия ще търси едвам третия си триумф против този противник в мач номер 23 посред им.

Рефер на дуела ще е иранецът Алиреза Фагани.

Мондиал 2018 - мач за трето място:

БЕЛГИЯ - АНГЛИЯ

Вероятни сформира:

БЕЛГИЯ (3-4-3): Куртоа; Вертонген, Компани, Алдервейрелд; Мюние, Витсел, Фелайни, Шадли; Де Бройне, Лукаку, Азар
Селекционер: Р. Мартинес
АНГЛИЯ (3-5-2): Пикфорд; Уокър, Стоунс, Магуайър; Александър-Арнолд, Лингард, Дайър, Делф, Роуз; Варди, КейнСелекционер: Г. Саутгейт

СЪДИЯ: Алиреза Фагани
СТАДИОН: " Санкт Петербург Арена "
НАЧАЛО: 17:00 часа

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018!
Мондиал 2018 bronze кръг, събота 14 юли  Белгия 17:00предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР