Днес от 13 часа на извънредно заседание депутатите ще проведат

...
Днес от 13 часа на извънредно заседание депутатите ще проведат
Коментари Харесай

Започват дебатите за вота на недоверие

Днес от 13 часа на изключително съвещание депутатите ще проведат диспути по импортирания от опозицията първи избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 ”. За неуспех в политиката за битка с корупцията.

Искането е подписано от 80 народни представители от левицата. Мотивите са разказани на цели 10 страници, наранени са секторите на опазването на здравето, публичните поръчки, строителство и саниране, контрабанда.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява, че ръководещите се готвят за позиция " и вие сте били корумпирани, не говорете за корупция ", която, съгласно нея, е извънредно неверна. Тя уточни, че по време на всички ръководства е имало случаи на корупционни практики и никой не отхвърля това, само че разликата през днешния ден била, че ножът е опрял до кокала и би трябвало да се постави край. Ние го осъзнаваме и желаеме всички ограничения, с цел да се понижи корупцията, те не го осъзнават и желаят да продължим по същия метод, казвайки: " Ама и вие сте били в миналото корумпирани, по тази причина не се обаждайте ", добави Нинова.

Очаква се вотът на съмнение да не успее да мине, защото опозицията в лицето на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат 105 депутати, при нужни минимум 121, с цел да падне държавното управление.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР