Днес от 13:30 часа отборът на Арда посреща ЦСКА в

...
Днес от 13:30 часа отборът на Арда посреща ЦСКА в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арда - ЦСКА, станаха ясни съставите

Днес от 13:30 часа тимът на Арда посреща ЦСКА в среща от 1/8 финалите за Купата на България. „ Червените " за първи път ще гостуват в Кърджали, а дуелът можете да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA . За вас ще го следим и на GONG.BG минута по минута.



С оглед на голямото закъснение от Лудогорец в шампионата, този шампионат е главният късмет на "червените " за трофей. Но задачата пред тях няма да е по никакъв начин лека, тъй като се изправят против противник, който е воден от някогашния им ментор Стамен Белчев. А той познава извънредно добре съперника си.

Тази борба с Арда, както и идната по-късно за състезание в неделя, ще е от изключителна значимост и за наставника на гостите Милош Крушчич. Той има за задача да извоюва два триумфа в тях, с цел да остане за непрекъснато на поста, с който към този момент е привързан единствено до края на годината.

Сърбинът няма особени проблеми със състава. Единствените отсъстващи са тези с дълготрайни контузии - Жанио Бикел, Рафаел Енрике и Томи Юрич. Тях няма да забележим на терена до края на годината поради болежките им, тъй че той е наясно от дълго време с неналичието им.

Колкото до Арда, там главоболията на Белчев са доста повече. Той на процедура ще излезе без чист таран. Причината е, че титулярите на тази позиция Елиша Сам и Радослав Василев са с контузии и няма да играят освен през днешния ден, само че и в неделя против "червените ". Това може да наложи стартирането на Спас Делев на върха на офанзивата.

АРДА – ЦСКА 0:0

Стартови сформира на двата тима:

АРДА () : 1. Иван Караджов (к) – 5. Зоран Гаич, 24. Илиас Хасани, 22. Атанас Кръстев, 20. Деян Лозев, 8. Румян Ховсепян, 27. Емил Мартинов, 33. Дарен Сидоел, 11. Александър Георгиев, 17. Иван Коконов, 7. Спас Делев

Старши треньор: Стамен Белчев

ЦСКА () : 13. Густаво Бусато - 28. Пламен Гълъбов, 25. Раул Албентоса, 11. Петър Занев (к), 18. Брадли Мазику, 15. Кристиян Малинов, 26. Валентин Антов, 20. Тиаго Родригес, 3. Жеферсон, 10. Евандро, 22. Али Соу

Старши треньор: Милош Крушчич

Главен арбитър: Ивайло Стоянов , град Петрич

Стадион: „ Арена Арда “ , град Кърджали
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР