Днес от 10:00 часа в сградата на БФС предстои среща

...
Днес от 10:00 часа в сградата на БФС предстои среща
Коментари Харесай

Кандидатите за елита на среща в БФС

Днес от 10:00 часа в постройката на БФС следва среща сред представители на клубовете от Втора лига, след която ще има повече изясненост по какъв начин ще приключи сезонът във второто равнище на българския футбол. Не е загадка, че тимовете в челото на класирането имат друго мнение по въпроса.

Водачът ЦСКА 1948 е за доиграване на сезона или за приключването му, като настоящето класиране се разгласи за извънредно. Вторият Септември (София) упорства за бараж за първото място, от Монтана считат, че най-правилно е шампионата да не се доиграе, а Локомотив (София) желае участниците в елита да се дефинират след баражи, в които да играят първият против втория и третият против четвъртия.  Идва време за огромното решение за Втора лига! Цифрите са в интерес на ЦСКА 1948
По информация на Sportal.bg предлагането на Септември и Локо (София) ще бъде отхвърлено. Вариантите остават два: или шампионата ще се доиграе в цялостния си формат, или ще завърши при класирането сега.

На срещата от страна на ЦСКА 1948 ще участва Добрин Гьонов, Кристиян Добрев ще е представител на Септември, а Локо (Сф) и Монтана ще бъдат показани надлежно от Бойчо Величков и Румен Панайотов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР