Днес организаторите на конкурса Световен женски автомобил на годината (WWCOTY)

...
Днес организаторите на конкурса Световен женски автомобил на годината (WWCOTY)
Коментари Харесай

Електрическата Kia EV9 е Световен женски автомобил на годината 2024

Днес уредниците на състезанието Световен женски автомобил на годината (WWCOTY) разгласи името на спечелилия в главната категория на конкуренцията.

След гласоподаване от страна на членовете на журито- 75 представителки на автомобилната публицистика от 52 страни на пет континента, за притежател на премията за 2024 година е избран напълно електрическият модел EV9 на Kia.

Победата за Kia EV9 идва откакто електрическият автомобил съумя да завоюва в своята- SUV, категория и доближи до финалната фаза на състезанието в конкуренцията на Volvo EX30, от категорията Семеен автомобил, BMW Series 5 (Голям автомобил), Volkswagen Amarok (4x4 & Pick-up) и Aston Martin DB12 (Представителен автомобил).

" Изборът през тази година беше изключително сложен заради отличното равнище на всички претенденти ", споделя Марта Гарсия, изпълнителен президент на WWCOTY. " Всеки от финалистите имаше задоволително заслуги, с цел да завоюва трофея. Kia EV9 победи своите съперници, тъй като е транспортно средство, способно да задоволи потребностите на потребителите на всички места ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР