Днес Opel разпространи първите подробности за най-новото си моделно предложение- Zafira Life.

...
Днес Opel разпространи първите
подробности за най-новото си моделно
предложение- Zafira Life.
Коментари Харесай

Opel показа Zafira Life. Идва в три дължини

Днес Opel популяризира първите подробности за най-новото си моделно предложение- Zafira Life. Многофункционалният (MPV) автомобил ще се предлага в три дължини- Small 4.6 метра, Medium 4.95 метра и Large 5.3 метра, всяка една от които предлага възможност за превозването на до 9 човека.

От Opel разясняват, че дребната версия на Zafira Life е с към 10 сантиметра по-къса в сравнение с настоящата Zafira, а най-голямата е с към 65 см по-дълга и е сравнима с пътническото Vivaro Combi.

Opel Zafira Life дава обещание да предложи на потребителите еластичен и комфортен интериор, богат набор асистиращи системи и технологии, включително прожекционен head-up екран, деен круз надзор, двукомпонентен панорамен стъклен таван, система за възстановяване на сцеплението на гумите с пътя IntelliGrip, опция за поръчка на трансформация с четири задвижващи колела, първокласно Lounge равнище на оборудване и други.

Новата Zafira Life ще бъде представена официално пред аудитория по време на международното ревю в Брюксел през следващата седмица, а поръчки за закупуването на колата ще стартират да се приемат през идващия месец.

От Opel анонсират също по този начин, че в началото на 2021 година, Zafira Life ще се предлага и в изцяло електрическа версия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР