Днес Окръжна прокуратура- Пловдив взе мярка за неотклонение Парична гаранция

...
Днес Окръжна прокуратура- Пловдив взе мярка за неотклонение Парична гаранция
Коментари Харесай

Пуснаха под парична гаранция сина на шефа на НАП- Пловдив, причинил смърт на пешеходка

Днес Окръжна прокуратура- Пловдив взе мярка за неотклонение " Парична гаранция " в размер на 10 000 лева по отношение на Ивайло Найденов, 20 годишен и го освободи от ареста, където беше арестуван за 72 часа.
На 28 август тази година при придвижване на заден ход, той е нарушил разпоредбите за придвижване и по несъобразителност е предизвикал тежки пострадвания на 77 годишна пешеходка, като след действието е избягал от местопроизшествието. На другия ден дамата умря от пострадванията си в болничното заведение, а лидерът беше арестуван. С постановления на Окръжна прокуратура- Пловдив на него му е наложена възбрана да напуща рамките на България и му е отнета шофьорската брошура.
В известието на Окръжна прокуратура- Пловдив се споделя още, че претекстовете за налагането на такава мярка за неотклонение се основават на чистото правосъдно минало, неналичието на висящи наказателни производства, младата възраст и съществуването на непрекъснат адрес на обвинения, както и че към момента не е подготвена автотехническата експертиза за произшествието. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР