Днес Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Стоян Павлов за това,

...
Днес Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Стоян Павлов за това,
Коментари Харесай

Искат постоянна мярка за подкупния зам.-шеф на III РУП в Пловдив

Днес Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Стоян Павлов за това, че на 3 октомври 2017 година, като шеф бранш " Охранителна полиция " при Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив, получил рушвет - сумата от 300 лв., с цел да не извърши свои отговорности по работа по отношение на попречване и откриване на закононарушение - телефонна машинация в размер на 1 300 лв., осъществена от други лица.
По делото са осъществени разпити на очевидци, претърсвания и изземвания и други. Обвиняемият Павлов е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.

По мотив голям брой запитвания от публицисти през днешния ден бе предоставена информация по случая на конференция, в която участваха Румен Попов, областен прокурор на гр. Пловдив, Галина Андреева-Минчева, заместник-окръжен прокурор, Митко Цонев, завеждащ Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Пловдив, старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на МВР-Пловдив, и Христо Панайотов - шеф отдел " Вътрешна сигурност ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР