Днес около 8 - 8:30 часа изтече 24 часовият срок

...
Днес около 8 - 8:30 часа изтече 24 часовият срок
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! СНИМКИ издадоха притеснителни неща за арестувания Гущеров-младши, окошарен след пиянски запой

Днес към 8 - 8:30 часа изтече 24 часовият период за задържане под стража на милионерския наследник Християн Гущеров. Припомняме, че както БЛИЦ първо писа през вчерашния ден, той бе задържан след разгулен запой. Според източници арестуваните през вчерашния ден шест души са били освободени още тогава, включително и Гущеров.

Скандалното милионерско чадо на Добромир Гущеров е блъснало полицейска патрулка с джипа си " Мерцедес " GL преди да бъде арестувано. Гущеров-младши бе задържан след разгулен запой и последвал скандал с други мъже в столично заведение. Стана ясно, че сцена на пирувам на Християн е било мутренското котило " Домби ".

Малко по-рано през днешния ден се появиха и първи фотоси на блъснатата патрулка от Гущеров .

От Министерство на вътрешните работи разясниха, че предприемачът пък е отказал всякаква проба за алкохол и опиати.

Справка на БЛИЦ обаче сподели много притеснителни неща, свързани с Гущеров. Кратък обзор на фотосите на милионерското чадо във Facebook демонстрира, че той несъмнено е огромен фен на чашката. Почти няма негови снимки, на които той да не театралничи с приятелите си или възлюбената си плейметка Светлана Василева, на и с чаша алкохол.















На фотосите, на които Гущеров не е към този момент захванал крепко пиячката, то около него несъмнено също има алкохол, който безспорно в някакъв миг се дегустира от милионерското отроче, спретнало яростен и безочлив екшън в столицата.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР