Днес около 08.19 часа в Районно управление – Царево е

...
Днес около 08.19 часа в Районно управление – Царево е
Коментари Харесай

Трагедия в Ахтопол! Психичноболен закла баща си с кухненски нож!

 Днес към 08.19 часа в Районно ръководство – Царево е получено известие за това, че в частен дом в Ахтопол е намерено тялото на възрастен мъж с прободни рани. Установено е, че това е 83-годишният притежател на парцела, който живеел дружно с 55-годишния си психичноболен наследник.

Своевременно към мястото на случая се отправили полицейски чиновници, които отделили местопроизшествието и със съдействието на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас направили подробен оглед. Констатирано е, че в региона на гърдите на възрастния мъж / с тежка степен на инвалидност/ има две прободни рани, евентуално нанесени с кухненски нож.

За определяне съпричастността към осъщественото действие е арестуван 55-годишният наследник на възрастния мъж, който неведнъж е отвеждан за лекуване в Центъра за психологично здраве с диагноза " шизофрения ".

По случая се организират разнообразни процесуално-следствени дейности. Назначени са и голям брой експертизи. Образуваното досъдебно произвеждане се следи от Окръжна прокуратура – Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР