Днес, около 05:20 часа в района на Митница“ в град

...
Днес, около 05:20 часа в района на Митница“ в град
Коментари Харесай

Криминално проявен мъж от Варна удари с гаечен ключ полицай при мащабна спецакция на полицията

Днес, към 05:20 часа в региона на " Митница “ в град Добрич, при осъществяване на огромна профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на кражбите от МПС, директно след кражба на аварийна гума от джип " Ленд Роувър “ е арестуван 32-годишен мъж от град Варна, престъпно проявен, оповестява varna24.bg

При последвалото претършуване в паркирания наоколо автомобил марка " БМВ “ с варненска регистрация, благосъстоятелност на арестуваният мъж са открити голям брой пластмасови капачки за джанти и черна маска с прорези за очите. Операцията е осъществена от полицейски чиновници на Сектор " Криминална полиция “ при Първо районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Добрич и Сектор " Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД Министерство на вътрешните работи Добрич.

При задържането на причинителя, същия оказва опозиция, като нанася удар с гаечен ключ в региона на главата и ръката на полицейски чиновник. Вследствие на оказаната опозиция и в изискванията на безспорна нужда са използвани помощни средства. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Първо районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Добрич. Материалите по случая са докладвани в районна прокуратура Добрич. Работата по доказване и документиране на цялостната незаконна активност на причинителя продължава.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР