Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на

...
Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на
Коментари Харесай

Манолова обяви на протеста, че ще се яви на избори

Днес разгласявам нашата икономическа пътна карта за бързо възобновяване на работните места и икономическо възкръсване на България в идващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме проект. Предлагаме тези 19 ограничения контра-COVID-19, с които за идващите 19 месеца, до края на 2021 година, ще съживим стопанската система след срутва с ковид. Поне толкоз време ще е належащо страната да излезе от рецесията, която се дължи освен на COVID-19, само че и на управническата отпадналост на „ Борисов 3 “. Борисов не е единствен, опция има.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова по време на митинга през днешния ден пред Министерския съвет. Протестът е проведен взаимно с майките на деца с увреждания от Национална гражданска самодейност „ Системата ни убива “.

" Борисов няма проект, само че ние имаме. Това е нашият проект по какъв начин страната ще застане до жителите, а не против тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за елементарните хора. Алтернатива има. Когато се надигнем, всички сме алтернативата ", добави Манолова, представена от пресцентъра на личната си организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР