Днес общността на Етериум е развълнувана, тъй като цената на

...
Днес общността на Етериум е развълнувана, тъй като цената на
Коментари Харесай

Цената на Етериум продължава да расте – ето причините

Днес общността на Етериум е разчувствана, защото цената на ETH претърпява забележителен скок от над 2%, което кара вложителите, запалянковците и пазарните анализатори да се интересуват от движещите сили зад този неочакван напредък.

Този скок в цените на Етериум се дължи на композиция от фактори, вариращи от съществени развития в екосистемата на Етериум до външни въздействия, оформящи пейзажа на цифровата валута.

ETH, класирана като втората по величина криптовалута в света, сподели обилни облаги, надхвърляйки границата от $2,100. Тази бича наклонност съответствува с полемиките, инициирани от Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) по отношение на евентуалното утвърждение на спот Етериум ETF.

Известният криптоаналитик Майкъл ван де Поуп изрази оптимизъм за бъдещето на Етериум, изключително след подаването на документите от страна на Fidelity. Той удостовери убеждението си, че ETH, следвайки траекторията на Биткойн, може да доближи $3,500 през първото тримесечие на 2024 година

Няколко фактора способстват за това придвижване на цените, в това число енергичното струпване от страна на Етериум китовете и забележителните обмени на притежания в портфейлите, както сочат данните на веригата.

Данните на Santiment подчертаха бичи модел в най-големите портфейли на Етериум, което значи забележителна смяна.

Борсовите портфейли са достигнали шестмесечно дъно от 8.03 милиона ETH, до момента в който неборсовите портфейли са достигнали исторически връх от 41.03 милиона ETH, което демонстрира възходящо желание към независимо настойничество измежду притежателите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР