Днес обръщаме поглед към нашето момиче Нина Добрев, което показа

...
Днес обръщаме поглед към нашето момиче Нина Добрев, което показа
Коментари Харесай

Нина Добрев показа перфектна фигура

Днес обръщаме взор към нашето момиче Нина Добрев, което сподели съвършена фигура по време на почивката си в Мексико.

29-годишната хубавица бе снимана от папараци, до момента в който се забавлява на плажа в Тулум. Облечена в черен бански, тя бе същинска приятност за очите – с тонизирано тяло с изваяна мускулатура и необятна усмивка на разположение, Нина очевидно си прекарваше добре. Известната дама се веселеше с компания във водата, след което групата се отдаде на тренировки на плажа. Изящното тяло на Добрев не остана неусетно от интернет потребителите, които не икономисаха комплиментите си по адрес на фигурата и на цялостното лъчение на актрисата. Семейството на Нина Добрев, родена като Николина Константинова, емигрира от София в Торонто, когато тя е единствено на 2 години.

В изявление за Harper’s Bazaar отпреди няколко месеца родната хубавица декларира, че се гордее с българския си генезис.

"В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха доста, с цел да се оправим. Наистина беше доста мъчно. Докато приятелите ми имаха купища страхотни облекла, ние пазарувахме от локален магазин с евтини артикули. За да ме накара да се усещам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно отидох на същинско ревю на Versace и седнах на първия ред “, споделя още Нина. Нина също по този начин гордо разкрива, че приказва български.

Актрисата, която покори Холивуд, споделя, че родителите й не са разрешавали на нея и брат й да приказват на британски у дома, защото той бил единствено за учебно заведение. Към днешна дата макар че към този момент е известна и скъпоплатена актриса, Нина не не помни от кое място е тръгнала и относително постоянно се прибира в България, с цел да се види с баба си и дядо си, които живеят в столицата ни.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР