Днес обръщаме поглед към красивия топмодел - Ирина Шейк. Вижте

...
Днес обръщаме поглед към красивия топмодел - Ирина Шейк. Вижте
Коментари Харесай

Бившата на Роналдо: Когато заставах по бельо пред камерата, се ужасявах

Днес обръщаме взор към красивия топмодел - Ирина Шейк. Вижте тази обява в Instagram.
Coming.. with @intimissimiofficial

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Май 16, 2019 в 1:10 PDT

Бившата другарка на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо роди момиченце напролет на 2017-а и безусловно няколко месеца по-късно бе в съвършена форма. Как съумя да го направи? Ирина не отговори на този въпрос, който милиони си задаваха, само че призна, че не е с продължителни тренировки. Вижте тази обява в Instagram.
My fave triangle bra @intimissimiofficial #intimissimi #ad

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Май 10, 2019 в 6:35 PDT

" Мразя дългите подготвителни сесии. Спортувам, само че тренировката е с къса дълготрайност. За сметка на това е високоинтензивна ", откровена бе Шейк. Ирина е известна и с това, че не обича да съблюдава диети. Това рускинята е разкривала сама и то неведнъж. Вижте тази обява в Instagram.
When u get new swimsuit by @riccardotisci17 @burberry... that is not out yet...#tb

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Апр 8, 2019 в 2:59 PDT

" Обичам храната, заради което ми е толкоз мъчно да устоя на ризотото и сходни екстри. Основното е да си в естетика с тялото си и да се чувстваш отлично. Това е тайната на фигурата ми ", отговори наскоро Ирина на въпрос по какъв начин поддържа форма.

Нежеланието на Шейк да се лишава от по този начин вкусните, само че греховни храни, ясно си проличава и от " стори " в Инстаграм профила. В него се вижда по какъв начин тя си похапва сочни бургери, които, в случай че съдим по тага, ще си раздели с стилния шеф на хонконгския Vogue Аня Зюрова. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Дек 7, 2018 в 4:33 PST
Вижте тази обява в Instagram.
#V116 Out Now @vmagazine @carinbackoffphoto @annatrevelyan @teddycharles35 @hungvanngo @alikavoussi

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Ное 12, 2018 в 6:57 PST

Това не е първият път, когато Ирина разкрива, че ненавижда режимите и умерено си похапва калорични изкушения. Припомняме ви, че наскоро тя театралничи легнала в легло, заобиколена от бургери и други нездравословни изкушения. Съвсем предстоящо фотографията провокира редица мнения: по какъв начин е допустимо да яде сходни храни и да наподобява толкоз съвършено?! Вижте тази обява в Instagram.
@tropicofc @angelcandices

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Юни 29, 2018 в 7:48 PDT

Днес Ирина Шейк е уверена в себе си дама, само че признава, че не постоянно е било по този начин. Оказва се, че е трябвало много време, с цел да се заобича и одобри. А на нас ни е мъчно да повярваме, че жена с сходна визия, корица на фешън списания и лице на разнообразни фешън марки, може да се съмнява в хубостта си. Но ето, че е реалност! Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Апр 12, 2018 в 8:16 PDT

" В началото на кариерата си бях доста несигурна в себе си. Когато заставах по долни дрехи пред камерата, се ужасявах, опасявах се по какъв начин наподобявам. Постоянно. ", откровена бе половинката на артиста Брадли Купър.

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР