Днес оборихме една лъжа! И доказахме още веднъж, че управленският

...
Днес оборихме една лъжа! И доказахме още веднъж, че управленският
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков: Арбитражният съд се произнесе в полза на Видин, в дело за над 7 млн. лв.

Днес оборихме една неистина! И доказахме още един път, че управническият екип на Община Видин за мандат 2015 - 2019 е работил постоянно в отбрана на ползите на видинските жители. Арбитражният съд излезе с дефинитивно решение в интерес на Община Видин по делото, касаещо прекратения контракт сред Общината и предходните реализатори на Пречиствателната станция. Като кмет на Видин, носещ отговорност за ползите на Общината, взех решение и прекратих контракта с компанията, изпълняваща плана за Пречиствателната станция. Категорично и неведнъж заявявах, че това беше вярното решение. В предизборната акция хора, които би трябвало добре да схващат какво значи отговорност на локалната власт, не се посвениха искрено да лъжат, че община Видин е наказана по това дело и видинските жители ще би трябвало да заплатят 7 милиона лв..

Уважаеми съперници, лъжата не е метод да спечелите изборите! Калта по другите претенденти не ви прави по-чисти. Новото знаме и новата групировка не ви дават нови лица. Говорете за себе си, говорете ЗА, а не срещу. Уважавайте съгражданите ни и не се подигравайте с труда на сътрудниците от общинската администрация. Това написа в профила си в обществената мрежа претендентът за кмет на Община Видин Огнян Ценков.

От началото на предизборната акция до през днешния ден, съперниците на Политическа партия ГЕРБ за локалните избори в Община Видин тиражираха ежедневно новината, че Общината е изгубила дело за 7 млн. лева, поради погрешно управническо решение на кмета Огнян Ценков. Кандидати за локалната власт с над 20 годишен стаж в ръководството „ осъдиха” Община Видин и кмета Огнян Ценков преди да се произнесе Съда. Един от огромните триумфи, реализирани в мандат 2015-2019г., във Видин, бе връщането на 17 млн. лева остарели отговорности и постигането на финансова непоклатимост. През 2018 година Министерството на финансите извади Община Видин от листата на общините в недобро финансово положение.

„ Ние в никакъв случай не сме водили отрицателна предизборна акция - с подправени вести и опити за операции. Заставали сме против провокациите и сме поемали отговорност. Подобни офанзиви издават страха и слабостта на хората, които ги употребяват. Няма да им помогнат”, разясниха от ГЕРБ-Видин.

От партийната конструкция припомниха, че на 14 октомври Пречиствателната станция за отпадъчни води на град Видин бе открита с публична гала и е едно от най-модерните уреди от сходен жанр в страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР