Днес облачността ще е значителна. Около и след обяд, главно

...
Днес облачността ще е значителна. Около и след обяд, главно
Коментари Харесай

Уикендът започва с облаци, дъжд и по-ниски температури

Днес облачността ще е забележителна. Около и след обяд, основно в Северна България и планинските региони, ще стартират валежи от дъжд. Вечерта ще се усилят и ще обзет по-голямата част от страната. Преди обяд вятърът от северозапад ще отслабне и до края на деня в множеството региони ще се ориентира от североизток.
Дневните температури ще са по-ниски от днешните и преобладаващите оптимални ще са сред 12 и 17 градуса.
Над Черноморието облачността ще се усилва. Вечерта от север ще стартират валежи от дъжд. Преди обяд вятърът ще е сдържан до мощен от север-североизток; след обяд ще отслабва и ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са сред 11 и 14 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще е най-вече облачно и основно в следобедните часове ще има валежи от дъжд, над 2200 метра - от сняг, на по-ниска височина в Западна Стара планина, където преваляванията ще са по-значителни. Сутринта северозападният вятър ще отслабне, денем ще се ориентира от юг-югозапад и ще бъде слаб до сдържан. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса.
Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР