Днес облачността ще е значителна. На много места в Западна

...
Днес облачността ще е значителна. На много места в Западна
Коментари Харесай

Дъжд и облаци гонят слънцето в неделя

Днес облачността ще е забележителна . На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд. През нощта преваляванията там ще стопират и ще продължат на изток.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се намалят и оптималните в западната половина от страната ще са сред 12° и 17°, а в източните региони, където денем ще е без превалявания и със слаб югоизточен вятър, ще се задържат по-високи - сред 21° и 24°.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - от сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад, който по здрач ще се ориентира от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Ще бъде без превалявания, само че през нощта против понеделник ще превали дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Максимални температури на въздуха ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР