Днес облачността ще е разкъсана, след обяд - значителна, купеста

...
Днес облачността ще е разкъсана, след обяд - значителна, купеста
Коментари Харесай

Очаква ни облачна събота

Днес облачността ще е раздрана, след обяд - забележителна, купеста и купестодъждовна и тук-там в западната половина от страната и ще превали. Ще духа сдържан до мощен стремителен вятър от юг-югоизток.
Дневните температури ще останат високи и оптималните ще са от 24° - 26° в Югозападна България до 30° - 32° в източните региони от страната. Атмосферното налягане ще остане пониско от междинното за юни и денем още ще се намали.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан до мощен стремителен вятър от юг-югоизток.
Температурите ще останат високи и оптималните ще са сред 25° и 28°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 17° - 18°. В планините облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна и тук-там в масивите от Западна България ще превали и прегърми.
Ще духа мощен до плевел вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР