Днес облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна.Преди обяд

...
Днес облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна.Преди обяд
Коментари Харесай

Ветровито и облачно ще бъде днес

Днес облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна.

Преди обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е сдържан, в Дунавската низина, западната част на Горнотракийската равнина и източните региони и мощен. Минималните температури са сред минус 5° и 0°. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, в София – към 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха 6°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, над Стара планина по-често забележителна и там на обособени места ще прехвърча сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

През почивните дни облачността ще е променлива, в събота по-често забележителна, без основни превалявания. Дневните температури ще се намалят. В неделя и минималните ще са по-ниски, най-вече сред минус 7° и минус 2°, само че денем вятърът от запад-северозапад още веднъж ще се усили и оптималните още веднъж ще доближават тук-там до към 10°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР