Днес облачността ще е променлива, след обяд на места намаляваща

...
Днес облачността ще е променлива, след обяд на места намаляваща
Коментари Харесай

Ще се радваме ли на слънчево време днес?

Днес облачността ще е променлива, след обяд тук-там намаляваща до най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред минус 2 и 3 градуса, оптималните - сред 5 и 10.

По Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа сдържан до краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха ще са сред 8 и 10 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е забележителна с превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0 градуса, на 2000 метра - към минус 7.

В петък ще има променлива, по-често забележителна облачност, само че без основни превалявания. Ще се усили вятърът от запад-югозапад и дневните температури ще се покачат с 5-6 градуса, като преобладаващите оптимални ще бъдат сред 10 и 15 градуса. Сутринта ще е съвсем безшумно и минимални температури ще бъдат минус 2 и 3 градуса. В събота ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад и дневните температурите ще се покачат още.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР