Днес облачността ще е променлива. Над централните и планинските райони

...
Днес облачността ще е променлива. Над централните и планинските райони
Коментари Харесай

Захлаждане, на места с валежи и гръмотевици


Днес облачността ще е променлива. Над централните и планинските региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в Рило-Родопската област ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува студен въздух. Температурите ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 26 и 31 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще се приближи до междинното за месеца.

В планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад и с него температурите ще се намалят. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22 градуса, на 2000 метра - към 14.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, след обяд от запад, основно по северното крайбрежие облачността ще се усили. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 26-27. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР