Днес облачността ще е променлива и през по-голямата част от

...
Днес облачността ще е променлива и през по-голямата част от
Коментари Харесай

Валежите от сняг спират

Днес облачността ще е променлива и през по-голямата част от деня ще се задържи без превалявания. Северозападният вятър ще се усили, ще е сдържан, в Дунавската низина и краткотрайно мощен. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 2° и 7°. По-късно след обяд от североизток, с сдържан и мощен вятър още веднъж ще стартира да нахлува леден въздух. Вечерта и през нощта против събота на доста места, основно в Източна България и планините, ще има снеговалежи.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. През деня единствено на обособени места ще превали слаб сняг, само че вечерта в Източна Стара планина ще има по-значителни снеговалежи. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 8°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който по здрач ще стартира да се ориентира от север-североизток и да се усилва. С него ще нахлува леден въздух и вечерта тук-там ще превали влажен сняг. Максималните температури ще са сред 4° и 7°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 3 бала.
 Влаковете към този момент се движат обикновено, снегът продължава
Влаковете към този момент се движат обикновено, снегът продължава

Температурите са сред -5 и +4 градуса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР