Днес облачността ще е по-често значителна. Ще има и краткотрайни

...
Днес облачността ще е по-често значителна. Ще има и краткотрайни
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно ще е времето днес

Днес облачността ще е по-често забележителна. Ще има и краткотрайни превалявания, след обяд съпроводени с гръмотевици. Разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността ще има в часовете преди обяд, основно над югозападната половина от страната. Ще духа слаб запад-северозападен, в Източна България - източен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 24° и 29°, в София - към 25°.

Преди обяд над доста региони от планините ще бъде най-вече слънчево, само че в следобедните часове още веднъж ще има купесто-дъждовна облачност и краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания, по-значителни по северното крайбрежие. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 20°-24°. Температура на морската вода е 18°-20°, северно от нос Калиакра 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР