Днес облачността ще е по-често значителна, купеста и купесто-дъждовна и

...
Днес облачността ще е по-често значителна, купеста и купесто-дъждовна и
Коментари Харесай

Капризите на времето продължават

 Днес облачността ще е по-често забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали временен дъжд. След обяд в планинските и източните региони преваляванията ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България - от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°, в крайните югозападни региони – до 24°. 

Над планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна и след обяд на доста места ще превали дъжд, а над 2200 метра - сняг. В обособени региони преваляванията ще са интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има валежи от дъжд, краткотрайно интензивни в следобедните часове. В обособени региони и ще прегърми. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 15° и 19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 17°-18°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР